Informujemy, że w naszym szerokim portfolio szkoleń dla branży Małych i Średnich Przedsiębiorstw, podmiotów NGO i urzędów publicznych od zeszłego miesiąca udostępniliśmy symulację szkoleniową: Komiczne zawody w niezwykłym wariancie gry w boginie przy maszynie (Roboczy tytuł tej gry jest dopiero tymczasowy – jednak oddaje sens tej sesji.)
Powyższą grę organizujey na szkoleniach z zarządzania, z asertywności oraz na szkoleniach team building. Gra nadaje się też na szkolenia motywacyjne. Pierwotne jej przeznaczenie to Treningi Z Zarządzania Projektem.
CHARAKTERYSTYKA GRY:
Tematyka ćwiczenia: zachowania prospołeczne
Kraj pochodzenia licencji: Norwegia
Czas prowadzenia kompletnego modułu: trzy do czterech godzin
Liczba uczestników: minimalnie 7, maksimum 18.
Wyposażenie do gry: sanki – sztuk trzy, młotek stolarski – sztuk sześć, długopis- sztuk osiem, trochę krakersów, paczka wiśniowych markerów, mata stołowa
ONI JUŻ GRALI W TĄ GRĘ
MASWERK ARCHITEKTURA Tomasz Strzyżowski, Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Produkcyjno-Usługowo-Handlowe – Kuchta Ryszard, PPHU TOMPOL Tomasz Pietrus, Granbud spółka jawna Grzegorz, Maria Czapczyk, Fludra sp. z o.o., Przedsiębiorstwo Wielobranżowe „Langaz-Lanko” Andrzej Langowski, Przedsiębiorstwo SKOPLAST Stanisław i Krzysztof Szkopek sp. j. , Gmina Miejska Turek, Gmina Chodzież, Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej nad Matką i Dzieckiem w Poznaniu, Wielkopolskie Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie, Stowarzyszenie Artystyczne MAKATA, Fundacja Na Rzecz Renowacji Zabytkowego Kościoła p. w. Wszystkich Świętych w Warszawie , Fundacja Wyleczyć Białaczkę , Mokotowskie Hospicjum Świętego Krzyża, Stowarzyszenie „Aristo”, Stowarzyszenie Grupa Przedsięwzięć Teatralno – Medialnych , Stowarzyszenie Prywatnych Przedsiębiorców Traktu Królewskiego, Stowarzyszenie Uchodźców w Rzeczypospolitej Polskiej , Towarzystwo Miłośników Historii, Związek Kombatantów i Byłych Więźniów Politycznych – Koło Nr 15 Wawer
Gra była też stosowana na studiach doktoranckich „Projektowanie wnętrz”
LITERATURA:
Trenerem nabywającym certyfikację proponujemy następujące książki:
SZKOLENIE LICENCYJNE:
Termin: wkrótce
Miejsce: Hel, obiekt konferencyjny Wilga, ulica Baczyńskiego 29
Koszt licencji: 1100 PLN brutto. Dajemy prawo regulowania ratalnie – cztery wpłat.
W cenie warsztatu zawarty jest catering. Przystawka: Łosoś na placuszkach ziemniaczanych z kwaśną śmietaną. Zupa: kreplach- pierożki żydowskie w rosole . Drugie danie: polędwica z dorsza na salsie pomidorowej ze świeżym imbirem i nutą sosu sojowego oraz z pasmami dojrzewającej szynki, podana z bagietką. Deser: Ciasto waniliowe z galaretką. Napoje zimne: Soki pomarańczowy, grejpfrutowy, jabłkowy, czarna porzeczka, Pepsi, Woda mineralna. Napoje ciepłe: Caffe Latte, Herbata.